Swarm Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Nedir? 

Swarm; bulunduğunuz yeri, mekanı arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir sosyal platformdur. Aslında swarm uygulamasının ilk şekli foursquare’dir. Bu uygulama yayınlandıktan kısa bir süre sonra milyonlarca kişi tarafından beğenilerek kullanılmaya başlanmıştır. Daha sonrasında foursquare, swarm uygulamasını yer bildirimi olarak yayınlamış ve kendisi de yeni yerler keşfetmek için kullanımda kalmıştır.

Swarm Hesabı Nasıl Kullanılır?

Android uygulaması olan swarm uygulamasının kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikle yapılması gereken üyelik işlemlerini gerçekleştirmektir. Daha sonra Check-in yap simgesine tıklayarak konum seç bölümünden bulunulan konum seçilerek arkadaşlar ile paylaşılabilir. Aynı zamanda facebook ve twitter gibi uygulamalara da swarm ile bağlanarak burada paylaşım yapılabilir.

Swarm Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Swarm uygulamasına girildikten sonra seçenekler bölümünden ayarlar açılmalıdır. Bildirim ayarları bölümüne giriş yapılarak hangi durumlarda bildirim alınmak istenmiyorsa işaretlenebilir.

Swarm İle Bildirim Alma Durumları;

  • Bir arkadaş check-in yaptığında
  • Arkadaşlar plan paylaştığında
  • Gelen arkadaşlık isteklerinde
  • Yer bildirimine yorum yapıldığında
  • Check-ine gelen beğenilerde ve
  • Bir arkadaş check-in de etiket yaptığında bildirim alınmaktadır.

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Birçok kişinin yer bildirimi için online olarak tercih ettiği swarm hesabını tamamen silmek mümkündür. Diğer sosyal medya hesaplarında yer alan hesap dondurma özelliği swarm hesabında yoktur.

Swarm hesabı silme tablet ya da telefonlardan yapılamaz. Bunun için internet üzerinden foursquare sayfasına giriş yapılması gerekiyor. Açılan bu sayfadan hesap silme sayfasına geçilmelidir. Giriş için kullandığınız swarm hesabının bilgileri gereklidir. Swarm dan neden ayrılıyorsun sorusuna cevap verildikten sonra sayfanın alt kısmında bulunan Delete Account butonuna tıklayarak hesap silme işlemi gerçekleştirilebilir. Swarm hesabına Facebook ile giriş yapan kullanıcılar şifre belirlemelidir.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?